aannemersbedrijf loek baerveldt aanbouw aannemersbedrijf loek baerveldt verbouw aannemersbedrijf loek baerveldt onderhoud aannemersbedrijf loek baerveldt contact aannemersbedrijf loek baerveldt
Verbouw Aannemersbedrijf Loek Baerveldt

Verbouw

Mensen veranderen maar de huizen veranderen niet automatisch mee. Wilt u uw woongenot verbeteren, uw woonwensen realiseren, dan zijn er verrassend veel mogelijkheden. U kunt een eenheid maken van keuken en kamer of juist een afscheiding maken voor een hobby/kantoorhoek. Kijk eens met andere ogen naar uw huidige lokatie en ontdek de mogelijkheden.

Zolderkamer

Een zolder kan al snel een zelfstandige, prettige ruimte worden, door de toepassing van een dakraam of dakkapel. Hiermee wint u ruimte op een plek die vaak wordt gebruikt als opslagruimte.

Voor senioren die in de eigen woning willen blijven wonen

Steeds meer senioren willen op hun vertrouwde plekje blijven wonen en met speciale aanpassingen en voorzieningen is dat ook heel goed mogelijk. Daarvoor is een meer kritische blik naar uw eigen woonhuis wellicht een aanrader. Zijn er kleine details, hindernissen, die u nu nog met gemak neemt, maar in de toekomst minder prettig zijn, neem het heft in eigen handen en maak uw eigen huis veilig en comfortabel voor de toekomst.
Enkele voorbeelden:
- het ontbreken van een toilet op de eerste verdieping.
- een traplift om het gehele huis te kunnen blijven gebruiken
- als de ruimte er is, wellicht een badkamer en slaapkamer op de begane grond
- een combinatie van wc met vroegere bidet, voor het schoonmaken zonder toilet papier
- drempels verwijderen

De regering ondersteunt het voornemen van senioren die thuis willen blijven wonen en geeft een brochure uit met aandachtspunten voor langer thuiswonen.
Voor aanpassingen in uw woning kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)

Maak een afspraak voor de mogelijkheden binnen uw woning en uw budget.