aannemersbedrijf loek baerveldt aanbouw aannemersbedrijf loek baerveldt verbouw aannemersbedrijf loek baerveldt onderhoud aannemersbedrijf loek baerveldt contact aannemersbedrijf loek baerveldt
Verbouw Loek Baerveldt Harderwijk

Aanbouw aan de woning

Een aanbouw aan uw huis kan verrassend veel ruimte opleveren voor uw leefgenot. Voor een extra ruime woonkamer, een leefkeuken, een kantoor of een extra slaapkamer met badkamer.
En naast extra ruimte binnenshuis is het aanzicht van de aanbouw ook belangrijk.
Maak je wensen kenbaar en bespreek de uitbreidmogelijkheden van uw woonhuis.

Naast de zichtbare afwerking is een goede constructie nodig: het fundament, de dakafwerking en de aanleg van leidingen voor electra, gas en water.
Duurzaam bouwen met oog op isolatie voor gas en electra is met de huidige bouwmaterialen en mogelijkheden wel heel dichtbij gekomen. Wist u bijvoorbeeld dat door de toepassing van kleine spoelbeurten van het moderne toilet, het waterverbruik in NL fors is gedaald?

Langer thuis blijven wonen

De groep senioren is flink aan het groeien en steeds meer mensen in deze groep willen zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Bij het vorderen van de leeftijd veranderen ook de behoeftes en de persoonlijke mogelijkheden. Wie zich nu op de fysieke veranderingen instelt, vergroot zijn kans om later prettig te kunnen blijven wonen. Bovendien is een verbouwing op een jongere leeftijd een prettiger project.